Tule Mukaan!

Reisjärven seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Erilaisia ryhmiä, kerhoja, kuoroja, piirejä ja porukoita kokoontuu viikoittain. Harrasta, pidä hauskaa, löydä uusia ystäviä ja vertaistukea, hiljenny ja huojenna taakkaasi huolehtivassa ja turvallisessa seurassa. Tervetuloa mukaan!

HUOM!

Johtuen koronaviruksesta yhteisiä kokoontumisia ei voida järjestää tällä hetkellä 12.3.2020 alkaen.

Jumalanpalvelukset sunnuntaisin ja hartaudet toimitetaan nettilähetyksinä Reisjärven kirkosta. Tarkemmin kirkollisissa ilmoituksissa.

12.3.2020 koronaohjeistus

12.3.2020 valtioneuvosto on antanut ohjeet koronavirusepidemian torjuntaan. Näiden ohjeiden noudattamisen lisäksi kirkkohallitus kehottaa hiippakuntia ja seurakuntia harkitsemaan vakavasti seuraavia toimenpiteitä:

• Luopumaan seurakunnan kaikista kokoontumisista, jotka eivät ole välttämättömiä seurakunnan lakisääteisten tehtävien hoitamisen kannalta.