MUSIIKKITYÖ

Seurakunnan kuorotoiminta käynnistyy srk.kodilla torstaina 9.1.2020.

Lapsikuoro Silmut torstaisin klo 15-15.45.

Kuoro on tarkoitettu kaikille lukutaitoisille laulamisesta ja esiintymisestä innostuneille lapsille. Kuorossa lauletaan hengellisiä lastenlauluja, lisäksi leikitään.

Kuoro avustaa lukuvuoden aikana jumalanpalveluksissa ja mahdollisesti myös muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Tervetuloa laulamaan yhdessä!

Naisten lauluryhmä Aallottaret torstaisin klo 18.30-20.

Jos haluat laulaa reilussa porukassa ja olet kiinnostunut kehittämään omaa äänenkäyttöäsi, tervetuloa mukaan! Ohjelmistossa on 1-3 -äänisiä hengellisiä lauluja. Ryhmä avustaa pääasiassa jumalanpalveluksissa.

Kanttori Tuija Syrjäniemi to-su p. 040-5514943.

HUOM! Johtuen koronaviruksesta yhteisiä kokoontumisia ei voida järjestää tällä hetkellä 19.3.2020 alkaen.

Kuorotoiminta poikkeusoloista johtuen:

Lapsikuoro Silmuilla käynnistyi Viikkovirsiprojekti. Tarkemmat ohjeet löytyvät Reisjärven seurakunnan facebook-sivuilta.

Aallottarien toiminnasta tiedotetaan WhatsApin kautta!