Reisjärvi

LÄHETYSTYÖ

Reisjärven seurakunnan ystävyys- ja nimikkosopimukset

1. Inkerin ev.lut. kirkon pastori, lääninrovasti Ville Melanen ja vaimo Susanna sekä lapset Siperiassa Krasnojarskin kaupungissa Venäjällä SLEY:n (Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys) lähetteinä.
  2. Ilkka ja Päivi Repo Namibia Afrikka SLS:n (Suomen Lähetysseura) lähetteinä.
  3. Päivi ja pastori Hiroaki Yoshimurat työskentelevät Tokiossa. SLEY:n lähetteinä.
  4. Sairaanhoitaja Erja Säde-Aweida työskentelee Israelissa Lähetysyhdistys Kylväjän lähetti.
  5. Nikkokohteena Raamatunkäännöstyö suomensukuisille kansoille SPS:n (Suomen Pipliaseura) kautta.
  6. Seurakunnan ystävyysseurakunta on Petroskoi Inkerin ev.lut. kirkossa Karjalassa.

Lähetystyön johtokunnan jäsenet

Aho Martta

Anttila Anna-Liisa

Eerikäinen Marika

Hirvinen Raili

Jokinen Kyllikki

Konttinen Jouni

Myllylä Seija

Paavola Marketta pj

Romppainen Tapio

Räisälä Vieno

Siniluoto Eija

Vuorenmaa Irja

Lähetystyötä ja kansainvälistä apua

Kirkolle keskeistä on sanoma kaikki rajat ylittävästä Jumalan armosta ja rakkaudesta.  Kirkko on olemassaLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä todistaakseen tästä. Siksi se kutsuu ihmisiä Jumalan yhteyteen sekä rohkaisee välittämään lähimmäisistä ja luomakunnasta. SeurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä on tässä keskeinen toimija omalla alueellaan. Kirkon järjestöjen avulla seurakunnat pyrkivät tekemään tästä totta kaikilla mantereilla.

Suomen evankelis-luterilainen kirkko toimii lähetystyön, kehitysyhteistyön ja katastrofiavun kautta yli 60 maassa, kuudessa maanosassa. Työtä kirkossa koordinoi Kirkon lähetystyön keskus. Työstä ulkomailla vastaavat kirkon kanssa sopimuksenLinkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä tehneet järjestöt:

Näiltä sivuilta saat tietoa siitä, millaista kirkon kokonaisvaltainen kansainvälinen työ on. Seurakuntien ja järjestöjen kautta sinäkin voit olla mukana rakentamassa tätä yhteistä maailmaamme.