Hinnasto:

suurempi puoli, ruokatilaisuus 100 € 124 €
suurempi puoli, kahvitilaisuus 90 € 111,60 €
Pienempi puoli, ruokatilaisuus (nuorisotila) 80 € 99,20 €

Pienempi puoli, kahvitilaisuus (nuorisotila)

60 e 74,40 €
Keittiö 80 € 99,20 €
Liinojen pesu 3,12/kg 3,87/kg

Laskun lähetys 3,50 euroa/lasku.

Emännän työn korvaus:

arkitunnit 26 e/tunti sis. sos.kulut (alv 0%)+ alv 24% 6,24 = 32,24
su-tunnit 100 % la klo 18.00 eteenpäin 52 e/tunti +alv = 64,48

Emännän töihin luetaan seuraavat kohdat:

1) Valmistelutyöt ja emännän paikalla oleminen ennen tilaisuutta.

2) Työt ja paikalla oleminen tilaisuuden aikana.

3) Siivous ja sisätilojen järjestäminen tilaisuuden jälkeen.

Vuokraan sisältyvät kalusteet, tarjoiluvälineet, liinat, sähkö, lämpö, vesi ja muut seurakuntakodin ylläpito-kustannukset.

Kirkkoneuvoston päätös 25.11.2014: Kirkkoneuvosto kieltää paloturvallisuus syistä asiakkaiden omien ulkotulien käytön kirkon ja seurakuntakodin pihassa. Asiakkaat voivat halutessaan tuoda omat kynttilät seurakuntakodin edessä oleviin seurakunnan lyhtyihin.  Kaikista turvallisuuteen liittyvistä asioista on sovittava etukäteen seurakuntakodin emännän kanssa.

Aiheuttamansa vahingon tilaaja on velvollinen korvaamaan seurakunnalle.

Tilaisuuden päätyttyä vuokraajan/tilaajan tulee välittömästi siirtää ruoka- ym. tarvikkeet pois seurakunnan tiloista.

Apuhenkilöstön hankkii joko emäntä tai tilaaja. Tilaajan hankkiessa apuhenkilöstön, siihen vaaditaan emännän hyväksyntä. Apuhenkilöstön tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. Poikkeustapauksessa luvan antaa emäntä

Laskutus emännän ollessa lomalla: Mikäli seurakuntakodin emäntää sijaistaa pitopalvelu, pitopalvelu perii hinnan tarjoiluista omien laskutusperiaatteiden mukaisesti, tästä kannattaa sopia pitopalvelun kanssa tilauksen yhteydessä.