päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 4-5 vuotiaille lapsille

Päiväkerhossa ulkoillaan, leikitään, lauletaan, askarrellaan, syödään eväitä ja pidetään hartaushetki. Opitaan toimimaan ryhmässä ja saadaan uusia kavereita.

Kerho on kerran viikossa ja lapset on vakuutettu seurakunnan puolesta kerhoaikana.

Kerhon pituus on kaksi ja puolituntia.

(Kerhon voi aloittaa syyskaudella 4 v. täyttävä lapsi ja joulun jälkeen voi aloittaa kevätkaudella 4 v. täyttävä lapsi). Seurakunnan musiikkipainotteinen päiväkerho 4-5 v. lapsille vuonna 2021-2022 aamupäiväryhmä klo 9.30-12 ja iltapäiväryhmä klo 13-15.30 aloittaa syyskuussa.

Kerhoilemaan saavumme ainoastaan täysin terveinä ja huolehdimme hyvästä käsihygienista.

Kerhon  vetäjinä Anni Kalliokoski ja Tanja Kemell.

Vietimme päiväkerhoissa kevätjuhlaa ja kerhot päätettiin 28.4.2021 Kiitos kaikille päiväkerho perheille, enkeleitä kesään!

Ilmoittautuminen syksyllä 2021 alkaviin kerhoihin p. 0406202428, reisjarvi@evl.fi.

Päiväkerhot pidetään seurakuntakodin päiväkerho tilassa, Rantatie 13:sta. Päiväkerho paikkoja voi kysyä p. 0406202428, reisjarvi@evl.fi.

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu jokatoinen viikko. Toiminta on maksutonta, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Perhekerhot ovat tarkoitettu kotona olevien lasten vanhemmille (isovanhemmille) lastensa kanssa.

Tarjolla: Aamupala klo 9.30-10. Vertaistukea ja kahviseuraa vanhemmille, askartelua, hiljentymistä, laulu- ja leikkihetkiä koko perheelle. Tarkemmat ajat kirkollisissa ilmoituksissa.

Seurakuntakodin nuorisopuolella perhekerhon kanssa vuoroviikoin kokoontuu MLL:n perhekahvila.

Kerhoilemaan saavumme ainoastaan täysin terveinä ja huolehdimme hyvästä käsihygienista sekä turvaväleistä.

Nähdään perhekerhossa!

Riitta Nurmimäki

päiväkerholaiset kirkossa

Lastenkirkko

Käy myös katsomassa lastenkirkko.fi sivua. Siellä on paljon tekemistä; lauluja, videoita, pelejä ja pulmia sekä oma Sunnuntaisivu. Pääset sinne alla olevaa kuvaa klikkaamalla.

Lasten kirkko