päiväkerho

TERVETULOA PÄIVÄKERHOON!

Päiväkerhot on aloitettu tiistaina 7.1.2020 seurakuntakodin päiväkerho tilassa, Rantatie 13:sta.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen p. 0406202428, reisjarvi@evl.fi.

Ryhmät 4-5 v.:

Aamupäiväryhmä klo 9.30-12.

Iltapäiväryhmä klo 13-15.30.

Kerho on kerran viikossa ja lapset on vakuutettu seurakunnan puolesta kerhoaikana.

Kerhon pituus on kaksi ja puolituntia.

(Kerhon voi aloittaa syyskaudella 4 v. täyttävä lapsi ja joulun jälkeen voi aloittaa kevätkaudella 4 v. täyttävä lapsi).

Mitä mukaan kerhoon?

• kerhoreppu tai laukku
  • kerhotossut tai jarrusukat
  • sään mukainen vaatetus ulkoilua varten
  • pieni välipala
  • laitathan juomille muovipullon, joka ei kaadu helposti!

Mitä kerhossa tehdään?

• Kerhosta saa oman kerhovihkon, johon laitetaan kuva jokaisella kerhokerralla, joten vihko saa kulkea repussa mukana koko kerhokauden.
  • Kerhossa askarrellaan, hiljennytään hartaushetkeen, luetaan satuja, pelataan pelejä, lauletaan, leikitään leluilla, ulkoillaan, syödään eväitä sekä touhutaan kaikenlaista muuta mukavaa yhdessä.

Muuta tärkeää huomioitavaa

• ethän tuo sairaana olevaa lasta kerhoon
  • kerhon ovet avataan tasalta kerhon alkamisaikaan, joten ethän tuo lasta liian aikaisin kerhoon
  • saattaja tuo sekä hakee lapsen sisältä!
  • saattaja myös riisuu ja pukee lapsen
  • ilmoitathan ohjaajalle, mikäli saattaja vaihtuu
  • ilmoitathan ohjaajalle, mikäli lapsi jää kerhosta pois pidemmäksi aikaa tai kokonaan, jotta voimme mahdollisesti tarjota kerhopaikkaa uudelle kerholaiselle!

Lastenohjaajana Tiia Santonen 10.3. alkaen, avustajana Tanja Kemell p. 040-6202428.

Ma 15.1.2020 perhekerho srk.kodissa klo 9.30-11.

Perhekerho kokoontuu jokatoinen viikko (parittomat viikot). Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Perhekerhot ovat tarkoitettu kotona olevien lasten vanhemmille (isovanhemmille) lastensa kanssa.

Tarjolla: Aamupala klo 9.30-10. Vertaistukea ja kahviseuraa vanhemmille, askartelua, hiljentymistä, laulu- ja leikkihetkiä koko perheelle.

Perhekerhossa vetäjänä Anne Niemi-Korpi p. 0400984157, sekä vapaaehtoiset Kyllikki ja Liisa.

Ke 8.1.2020 alkaen kokoontuu vuoroviikoin perhekerhon kanssa MLL:n perhekahvila srk.kodin nuorisopuolella klo 9.30-11.00.

Lastenkirkko

Käy myös katsomassa lastenkirkko.fi sivua. Siellä on paljon tekemistä; lauluja, videoita, pelejä ja pulmia sekä oma Sunnuntaisivu. Pääset sinne alla olevaa kuvaa klikkaamalla.

Lasten kirkko