Rajoituksia nykyisessä koronatilanteessa

20.11.2021 15.52

Alueellemme on määrätty 50 hengen kokoontumisrajoitukset 26.11.-25.12. Jumalanpalveluksiin ja muihin kirkossa oleviin tilaisuuksiin on mahdollista kuitenkin osallistua sektorimallia ja turvavälejä noudattaen max. 200 henkeä. Seurakuntakodissa rajoitus on 50 henkeä. Aluehallintoviraston päätöksen mukaan kuitenkin Kauneimmat joululaulut tai konsertit voidaan järjestää ilman henkilörajoituksia, mikäli kaikilta osallistujilta vaaditaan koronapassi. Mietimme tätä mahdollisuutta ja tiedotamme asiasta myöhemmin. Muihin seurakunnan tilaisuuksiin, esim. jumalanpalveluksiin osallistujilta koronapassia ei voida edellyttää.

Ilmoitamme kaikista mahdollisista joulun ajan tapahtumien muutoksista ensi viikon aikana.