Hyvät Reisjärviset maanviljelijät ja maata viljelevät.

26.1.2021 10.00

Reisjärven seurakunta irtisanoutuu Kari Kuulan provosoivista ajatuksista ja mielipiteistä maataloudesta, joita hän esitti Kirkko ja kaupunki-lehdessä 18.1.2021.  Hän kommentoi kirjoitustaan Maaseudun Tulevaisuudessa 19.1.2021. Reisjärven seurakunta arvostaa ja tukee viljelijöiden työtä maatiloilla. Te teette arvokasta työtä alkutuotannon parissa, jotta meillä suomalaisilla olisi puhdasta ruokaa ja elintarviketuotanto olisi omavarainen. Tämä korona-aika on opettanut meitä entistä enemmän tätä asiaa arvostamaan. Olemme kiitolliset jokapäiväisestä leivästä, maidosta ja lihasta, joka on Jumalan siunaus pöydässämme. Hyvin hoidetusta maataloudesta annamme teille suuren kiitoksen ja toivomme teille voimia työhönne.

Sanna-Leena Lavanti, Vt. kirkkoherra