avustuskuva

Soppaa, saippuaa ja sielunhoitoa

3.4.2020 16.09

Korona tilanteen pitkittyessä Reisjärven seurakunta jakaa ilmaista keittoruokaa kaikille tarvitseville (ensisijaisena lapsiperheet, vähävaraiset, yksinäiset). Valmista keittoa saa maanantaisin ja torstaisin klo 11-12 välisenä aikana. Ensimmäisen kerran keittoa jaetaan torstaina 16.4., josta tilaukset viimeistään tiistaina 14.4. klo 11 mennessä.

Käytännön ohjeita keiton jaolle ja saannille, jotta toimimme vastuullisesti emmekä levitä virusta millään tavoin:

1. Keittoa voi varata ilmoittamalla henkilömäärän/ litramäärän ja allergiat puh. 0400 128 327. Varaukset ilmoitetaan perjantaina viimeistään maanantaille ja tiistaina viimeistään torstaille klo 11 mennessä. Varauksen yhteydessä teille sanotaan numero, joka merkitään astiaanne. Näin tunnistatte oman astianne keittoanne hakiessa.

2. Jokainen tuo oman puhtaan astian seurakuntakodin pääoven eteisaulaan laitetuille pöydille. Muistakaa, että mielellään tuodessanne eteistilassa ei olisi muita henkilöitä kuin te tai pidätte tarvittavan 1 m etäisyyden toisiinne, jos tilassa on muita (maksimissaan 10 henkilöä). Hakiessanne seurakuntakodin eteistilaan pöydille laitetut astianne, niin muistakaa pestä kädet saippualla (20 sekuntia ja desinfioida) ennen kuin otatte keittoastianne, jotta estämme viruksen leviämisen. Samoin pitäkää samat turvavälit ja hakekaa yksitellen teille numeroidut keittoastianne.

Reisjärven seurakunta työntekijöineen rukoilee ja toivoo voimia meille kaikille tässä tilanteessa. Muistakaa, että me olemme kaikki Jumalan kämmenellä!