Kauneimmat Joululaulut

Reisjärven kirkko

Kolehti Reisjärven seurakunnan nimikkolähettien työntukemiseen Suomen Lähetysseuran kautta SLS.

Kirkossa Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudessa tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta koronapassi. Tarkastajia on joka ovella kaksi. Käytössä kirkossamme tällöin kaksi ovea: pääovi ja tien puoleinen ovi, jossa on inva-liuska. Käytännössä koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Henkilöllä pitää siis olla todistus koronarokotuksista, todistus tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta.  Koronapassillisissa tilaisuuksissa väkimäärää ei ole rajoitettu. Suosittelemme voimakkaasti osallistujille kasvomaskin käyttöä rokotussuojan tasosta riippumatta.

kirkkoherra

Olen vuosilomalla, seuraavan kerran tavoitettavissa 26.1. Sij. Matti Vuohtoniemi p. 045 102 9733.