Reisjärven kirkko

2. sunn. pääsiäisestä -Hyvä paimen-

Kolehti Kirkon ulkosuomalaistyöhön Kirkkohallituksen kautta.

Aloitamme avoimet messut 18.4.2021 alkaen.

Reisjärven kirkosta Jumalanpalvelukset ovat kuunneltavissa myös netissä. https://www.reisjarvenseurakunta.fi, linkki etusivulla ja Reisjärven seurakunnan facebook profiilista (ei tarvitse kirjautua facebookiin, profiili on julkinen).

Otamme kirkkoon käyttöön ns. sektorimallin eli voimme ottaa messuihin ja toimituksiin 3 x 10 henkilöä (max 40 henkilöä, jossa laskettuna mukaan myös seurakunnan työntekijät). Tämä toteutetaan niin, että jokaiselle kirkon ristille voi tulla 10 henkilöä, jotka ohjataan istumaan huomioiden turvavälit (2m). Jokaisella tulee olla maskit ja toivomme, ettei kukaan olisi flunssainen.  Voimme myös hyödyntää lehtereitä, mutta emme voi kuitenkaan ottaa enempää henkilöitä kirkkoon, kuin edellä mainittu maximimäärä. Ehtoolliselle osallistutaan sektori kerrallaan pitäen turvavälit ja lisäksi huomioiden käsihygenia. Jumalanpalvelusryhmät voivat alkaa myös toimimaan.