Messu kirkosta live/nettilähetyksenä

herättäjäyhdistys
Reisjärven kirkko

Marianilmestyspäivä -Herran palvelijatar-

Virret: 934:1-4; 803; 53; 256; 52:5.

Huom! Reisjärven kirkosta Jumalanpalvelukset ovat kuunneltavissa netissä. https://www.reisjarvenseurakunta.fi, linkki etusivulla ja Reisjärven seurakunnan facebook profiilista (ei tarvitse kirjautua facebookiin, profiili on julkinen). Jumalanpalvelukset on yhä pidettävä koronarajoitusten takia ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Nyt live/nettiradiosta messua seuraavilla on mahdollisuus päästä osallistumaan Herran pyhälle ehtoolliselle. Messua vietetään Reisjärven kirkossa. Ehtoolliselle tai siunattavaksi (lapset) kirkossa voi osallistua messun päätyttyä. Jokaisella ehtoolliselle tulevalla tulee olla mukana oma kasvomaski. Turvavälien tulee olla 2 m ja muut turvallisuus asiat tulee ottaa huomioon (käsien desinfiointi). Sisään tullaan kirkon pääoven kautta ja ehtoolliselta poistutaan tienpuolen oven kautta. Ellet pääse kuntosi vuoksi tulemaan kirkkoon, on mahdollista pyytää kirkkoherraa tulemaan kotiin antamaan ehtoollista, pyynnöt voi soittaa kirkkoherranvirastoon p. 040 6202428 tai sähköpostiin reisjarvi@evl.fi.

Kolehtiin Herättäjäyhdistys / nuorisotyö voi osallistua sivujen www.h-y.fi ohjeilla