Hengellisten virsien ja laulujen toiveilta kirkosta Facebook-liven ja nettiradion kautta

Reisjärven kirkko

Lähetä toiveesi Annille joko puhelimitse p. 0405514943 tai sähköpostilla anni.hilliaho@evl.fi viimeistään 24.2.

Onko sinulla jokin erityinen virsi, joka on puhutellut tai lohduttanut vaikeina aikoina? Tai hengellinen laulu, joka on sinulle tärkeä ja jonka haluaisit kuulla? Seurakunta lähettää hengellisten virsien ja laulujen toiveillan kirkosta nettiradion ja Facebook-liven kautta. Toiveita toteuttamassa ovat kanttori Anni Hilliaho ja kirkkoherra Sanna-Leena Lavanti, sekä lauluryhmä. Tilaisuus päättyy iltahartauteen. Liitä mukaan myös, miksi juuri se virsi tai laulu on sinulle tärkeä – kuulisimme mielellämme tarinoita toiveiden takaa!