Perhemessu netti/livelähetys

Reisjärven kirkko

Laskiaissunnuntai Ystävänpäivä Aihe: Jumalan rakkauden uhritie Hes. 18: 30-32, 1.Kor. 13 tai 1. Tim: 4-6

Huom! Aika!

Ehtoolliselle Reisjärven kirkkoon! Jumalanpalvelukset on yhä pidettävä koronarajoitusten takia ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Nyt live/nettiradiota messua seuraavilla on mahdollisuus päästä osallistumaan Herran pyhälle ehtoolliselle. Messua vietetään Reisjärven kirkossa 14.2. Ehtoolliselle tai siunattavaksi (lapset) kirkossa voi osallistua messun päätyttyä klo 12.30 saakka. Jokaisella ehtoolliselle tulevalla tulee olla mukana oma kasvomaski. Turvavälien tulee olla 2 m ja muut turvallisuus asiat tulee ottaa huomioon (käsien desinfiointi). Sisään tullaan kirkon pääoven kautta ja ehtoolliselta poistutaan tienpuolen oven kautta. https://www.reisjarvenseurakunta.fi. Linkki nettiradioon etusivulla.

kirkkoherra

Olen seuraavan kerran tavoitetavissa 6.10.2021 Kiireellisissä asioissa voitte olla yhteydessä kirkkoherranvirastoon p. 040 620 2428.