Palindromihääpäivä

pe 12.2. kello 12.00 - 21.00
Reisjärven kirkko

”Niin pysyvät nämä kolme: Usko, toivo ja rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus.”

Oletko ajatellut mennä naimisiin, mutta parisuhde on jäänyt sinettiä vaille? Haluaisitko avioitua juhlavasti mutta pienellä vaivalla ilman häästressiä ja turhaa askartelua? Nyt voit huolet heittää ja palindromihäät viettää!

Reisjärven seurakunta järjestää palindromihääpäivän perjantaina 12.02.2021, jolloin vihkimisiä suoritetaan Reisjärven kirkossa koko päivän ajan alkaen klo 12 ja päättyen klo 21. Hääpäivä pysyy varmasti muistissa, kun se on sama sekä etu-, että takaperin luettuna! Seurakunta tarjoaa kirkon, papin, kanttorin ja kakkukahvit hääparille sekä mahdollisille todistajille.

Sinun tarvitsee halutessasi huolehtia mukaan vain itsesi, puolisosi, sormus ja avioliiton esteettömyystodistus. Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon p. 040 6202428 viimeistään 1.2.2021.