päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 4-5 vuotiaille lapsille

Päiväkerhossa ulkoillaan, leikitään, lauletaan, askarrellaan, syödään eväitä ja pidetään hartaushetki. Opitaan toimimaan ryhmässä ja saadaan uusia kavereita.

Kerho on kerran viikossa ja lapset on vakuutettu seurakunnan puolesta kerhoaikana.

Kerhon pituus on kaksi ja puolituntia.

(Kerhon voi aloittaa syyskaudella 4 v. täyttävä lapsi ja joulun jälkeen voi aloittaa kevätkaudella 4 v. täyttävä lapsi).

Päiväkerhot pidetään seurakuntakodin päiväkerho tilassa, Rantatie 13:sta. Päiväkerhoon ilmoittautuminen p. 0406202428, reisjarvi@evl.fi.

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu jokatoinen viikko. Toiminta on maksutonta eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Perhekerhot ovat tarkoitettu kotona olevien lasten vanhemmille (isovanhemmille) lastensa kanssa.

Tarjolla: Aamupala klo 9.30-10. Vertaistukea ja kahviseuraa vanhemmille, askartelua, hiljentymistä, laulu- ja leikkihetkiä koko perheelle.

Vuoroviikoin perhekerhon kanssa MLL:n perhekahvila kokoontuu srk.kodin nuorisopuolella.

Lastenkirkko

Käy myös katsomassa lastenkirkko.fi sivua. Siellä on paljon tekemistä; lauluja, videoita, pelejä ja pulmia sekä oma Sunnuntaisivu. Pääset sinne alla olevaa kuvaa klikkaamalla.

Lasten kirkko