HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Reisjärven seurakunta tallentaa henkilöistä tarpeellisia tietoja seurakunnan henkilörekistereihin. Henkilörekisterien tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita.

Lisätietoja henkilörekistereistä, henkilötietojen käsittelystä sekä henkilörekistereitä koskevat tietosuojaselosteet ovat saatavilla Reisjärven seurakunnassa.

 

Toiminta

Diakonia

 

 

Kun kohtaat elämässäsi vaikeuksia tai joudut tilanteisiin, joissa koet tarvitsevasi ulkopuolisen apua, voit ottaa yhteyttä seurakunnan diakoniatyöntekijään. Hän pyrkii auttamaan kuunnellen, keskustellen, rinnalla kulkien ja tukien, jotta matka eteenpäin helpottuisi. Yhteyttä voit ottaa, koskipa asiasi hengellistä, henkistä tai aineellista avun tarvetta.

Ota rohkeasti yhteyttä:

Tulemalla vastaanotolle, puhelimitsepyytämällä käymään kotonasi tai kun haluat rohkaisua lähteä mukaan seurakunnan toimintaan ja/tai vapaaehtoiseksi. Diakoniatoimisto avoinna sopimuksen mukaan, Anniina Lintilä p. 0400 984157, sähköposti: anniina.lintila(at)evl.fi. Anniina Lintilä vanhempainvapaalla 13.12.2017 alkaen.

29.1.2018 alkaen Juho Takalo juho.takalo@evl.fi, 0400 984157.

Toimintaa:

 • Sydänkerho joka 2.torstai seurakuntakodissa
  klo 11.30-13.
 • Ryhmä neurologisesti sairastuneille.
 • Syntymäpäiväjuhla 70- ja 80-vuotiaille, syntymäpäivä-tervehdykset 90 vuotta ja yli täyttäville.
 • Retket ja leirit/leiripäivät
 • Juhlat ja eri tilaisuudet
 • Yhteisvastuukeräys, myyjäiset ja eri tapahtumat varojen keräämiseksi
 • Rovastikunnallisia retkipäiviä, leirejä ja kirkkopyhiä eri ryhmille
 • Perheasiain neuvottelukeskus 08-425 990 ajanvaraus ma-to klo 12-13. Os. Terveystie 11, 84100  Ylivieska
 • Palveleva puhelin 01019-0071 päivystys klo 20-23. sekä verkkoauttamiskanava evl.fi/palvelevanetti

Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö

 

Nuorisotoimisto ja nuorisotilat sijaitsevat osoitteessa Rantatie 13.  Nuorisotyönohjaaja vastaa varhaisnuoriso- ja nuorisotyöstä seurakunnassaNuorisotyönohjaaja 29.1.2018 alkaen Juho Takalo juho.takalo@evl.fi, 0400 984157.

 

Varhaisnuorisotyö

 

Varhaisnuorisotyön tehtäväalueeseen kuuluvat 7-13 vuotiaat lapset ja nuoret. Toimintaa ovat mm. varhaisnuorten kerhot ja leirit.

Varhaisnuorten leirit Järj. kunta ja seurakunta.

10-synttärit ovat vuosittainen juhla, jonka seurakunta järjestää kaikille samana vuonna 10 vuotta täyttäville lapsille. Kymppisynttärit järjestetään vuosittain. Seurakunta kutsuu synttäreille koko ikäluokan ja osallistumisprosentti on joka vuosi lähes sata.

Resized_IMG-20160927-WA0000.jpeg

Olopelikerho nuorisopuolella joka toinen tiistai, 6.2.2018 alkaen, klo 16-18, 5-6 luokkalaisille.

Nuorisotyö

 

Nuorisotyö eli 14-vuotiaiden ja sitä vanhempien kanssa tapahtuva toiminta käsittää rippikoulutyön ja perinteisen nuorisotyön.

Rippikoulut alkavat tammikuussa ilmoittautumisella, jolloin nuori saa itselleen rippikoulukortin. Rippikoulukorttiin kerätään merkkejä eri tapahtumien suorittamisesta, kuten messu, sanajumalanpalvelus, kinkerit, musiikkitilaisuus, nuorten konsertti ym.

Su 28.1.2018 Messu kirkossa klo 10, jonka jälkeen kahvitarjoilu, rippikouluinfo ja rippikouluun ilmoittautuminen seurakuntakodissa (v 2003 tai sitä ennen syntyneille). Vanhempia kutsutaan myös mukaan!

Pe 6.4. Valoa yössä Haapajärvellä klo 17.30.

La 7.4. Rippikoulua nuorisopuolella klo 9-16.

Su 8.4. Messu kirkossa klo 10, seurakunnan rippikoululaiset.

Rippikouluviikko 4.-8.6.2018 Seurakuntakoti / Hipporanta.

Rippikoulun konfirmaatio Reisjärven kirkossa Su 10.6.2018 klo 10.

 

Nuorisotyön toimintaa ovat mm. nuorten illat, avoimet ovet, isoskoulutus, konsertit, peliturnaukset sekä osallistuminen muiden seurakuntien järjestämiin konsertteihin ja tapahtumiin.

Nuorten illat ovat tarkoitettuja 7-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.  Nuorten illoista vastaa nuorisotyönohjaaja sekä joskus nuoret. Nuorten iltoihin jokainen nuori voi tuoda omia ideoitaan ja ehdotuksiaan mitä haluaisi käsiteltävän (tark. ajat kirkollisista ilmoituksista).

Isoskoulutus/kerhonohjaaja koulutus on kahden lukuvuoden mittainen koulutus, jonka käyneet voivat toimia seurakunnan rippileireillä ja varhaisnuorten leireillä isosena sekä kerhonohjaajana. Isoskoulutukseen voi tulla käytyään rippikoulun. Isoskoulutus käsittää neljä viikonloppua sekä muutamia yksittäisiä iltoja. Isoseksi haluavan on osallistuttava isoskoulutukseen

ABI -parkki: keväällä 2009 aloitettu ABI -parkki jatkuu ylioppilaskirjoitusten aikaan lukiollajonne kirjoituksista tulevat voivat halutessaan tulla kahvikupin ääressä purkamaan ajatuksiaan kokeesta.

Lisäksi järjestämme konsertteihin ja muihin nuorten tapahtumiin matkoja, mm. Maata Näkyvissä–festarit, Ristirock, sählyturnaukset, seurakuntavierailut ym. Kirkollisista ilmoituksista sekä koulujen ilmoituksista saa lisää tietoa viikottaisista toiminnoista

Tervetuloa mukaan seurakuntanuorten toimintaan

 

Musiikkityö

 

”Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne.” Kol. 3:16 

Musiikkityön tehtävänä on vastata seurakunnan musiikkielämästä. Tärkein tavoite on seurakunnan jumalanpalveluselämän rikastuttaminen. Jokaviikkoinen messu/jumalanpalvelus on seurakuntaelämän keskus. Musiikkityö kattaa myös seurakunnan kirkolliset toimitukset, hartaudet, kuoroelämän, erilaiset musiikkitapahtumat ja kristillisen musiikkikasvatuksen.

 

Lapsikuoro Silmut

 

Kirkkokuoro

 

Urut

Reisjärven kirkossa on Kangasalan urkutehtaan v. 1981 valmistuneet 16-äänikertaiset mekaaniset urut, opusnumeroltaan 1014. 

 

kanttori p. 040 5514943.

Päiväkerhotyö

Kerhoissa leikitään, lauletaan, ulkoillan, askarrellaan, satuillaan, syödään omia eväitä. Kerhoissa hiljennymme kynttilähetkeen, jossa tutustumme rakastavaan Taivalliseen isäämme. Päiväkerhot pidetään seurakuntakodissa. Ilmoittautumisia otetaan vastan pitkin kerhokautta p. 0405368835.

 

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Kerhossa liukuva tuloaika, jolloin tarjolla aamupala. Kerhossa hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä. Mukaan voi tulla milloin vain. Perhekerho kokoontuu joka toinen viikko tiistaisin 9.30-11. Tarkemmin kirkollisista ilmoituksista.

Lastenohjaaja Marja-Leena Tikka virkavapaalla 31.8.2018 saakka.

 

Kehtoluokkatyö

Lähetämme syntymäpäivätervehdykset yksi, kaksi, kolme vuotiaille lapsille, sekä neljävuotiaille lapsille lisäksi pienen kirjalahjan.

 

 

REISJÄRVEN SEURAKUNNAN JOULUTERVEHDYS 2013

Joululehti 

 

Reisjärven Seurakunta