Tervetuloa Reisjärven seurakunnan nettiradioon. Täällä voit kuunnella suorana lähetyksenä kaikki Reisjärven seurakunnan jumalanpalvelukset.

Ohje: Klikkaa nuolesta ja odota. Mikäli ääntä ei kuuluu tarkista tietokoneesi ääniasetukset. Valitettavasti nettiradio ei toistaiseksi toimi Mac-tietokoneissa ja -tableteissa eikä Iphone-puhelimissa. Virret löytyvät kirkollisista ilmoituksista.

JUMALANPALVELUS

Su 24.9. 16.sunn.helluntaista

Sanajumalanpalvelus kirkossa klo 10, Sanna-Leena Lavanti. Kanttori Anni Hilliaho. Virret: 533; 203:1-3,8; 370:1-; 340. Kolehti Reisjärven seurakunnan nimikkolähettien Päivi ja Hiroaki Yoshimuran työn tukemiseen. Leppälahti/Kiljanranta jumalanpalvelusryhmä avustaa, Tarja Äijälä p. 0504679246 design.tarja.aijala@gmail.com.